Telefon: 515 261 999 » Mobil: 777 261 999 » Web: www.znojemske-reality.cz » E-mail: info@znojemske-reality.cz

Komerční dům s restaurací

Komerční dům s restaurací

Znojmo - Kollárova

Obec: Znojmo

Okres: Znojmo

Katastrální území: Znojmo - město

Výměra: 250 m2

IS: vše

Číslo zákazky: 2731

Cena: 8.700.000.- Kč

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji nebytový dům určený ke komerčním účelům který se nachází ve spodní části Masarykova náměstí, v sousedství Vlkovy věže.

V současné době je provozována v prvním nadzemním podlaží restaurace s s rychlým občerstvením o celkové výměře 250 m2. Dispozice: otevřená místnost-restaurace, 3 x toalety, zázemí s kuchyní, kanceláře, šatna, sklady a letní zahrádka. Druhé nadzemní podlaží je nyní prázdné s tím, připravené k pronájmu pro komerční činnost. Výměra je taktéž 250 m2. V minulosti tyto prostory byly využity jako herna s barem. Nemovitost lze mimo jiné využít také k administrativním účelům nebo jako obchod, především s ohledem na výbornou strategickou polohu. Údaje o energetické náročnosti budovy nejsou dostupné, proto byl objekt zařazen do třídy G.

Objekt je napojen na všechny inženýrské sítě, vytápěn je plynovým kotlem a radiátory, kotel zároveň ohřívá i vodu.

Pro případného zájemce je cena k jednání

Komerční dům s restauracíKomerční dům s restauracíKomerční dům s restauracíKomerční dům s restauracíKomerční dům s restauracíKomerční dům s restauracíKomerční dům s restauracíKomerční dům s restauracíKomerční dům s restauracíKomerční dům s restauracíKomerční dům s restauracíKomerční dům s restaurací

Mapa